top of page
Αναζήτηση
  • Εικόνα συγγραφέαAdmin

Καινοτομία στον τομέα των ξενοδοχείων

Όντως σε μια περίοδο που όλα τα μοντέλα καταρρέουν ή που πρέπει να ξανασχεδιάσουμε τις σχέσεις μας με τους πελάτες, η καινοτομία είναι ένα δυνατό όπλο για την υποστήριξη των πωλήσεων.

Στην πρώτη γραμμή βάζουμε και συμβουλεύουμε τους ξενοδόχους να αναβαθμίσουν την προσφορά τους, να προσφέρουν καινούργιες εμπειρίες και υπηρεσίες, μέχρι ακόμα να μειώσουν τον αριθμό των δωμάτιων τους με μια ανακαίνιση που στοχεύει να αυξήσουν ριζικά τα τετραγωνικά μετρά των δωμάτιων τους.


Παρά την υγειονομική κρίση, τα νέα ιδρύματα ανοίγουν τις πόρτες τους σε όλο τον κόσμο, με περισσότερο από ποτέ τη σταθερή πρόθεση να εφεύρουν νέους κώδικες φιλοξενίας.Tribe

Μια ιδέα γεννημένη στην Αυστραλία, Tribe εγκαινιάζει ένα νέο concept ξενοδοχείου που επιτρέπει στους επισκέπτες να ζουν, να ψυχαγωγήσουν και να εργαστούν μέσα σε ένα σύγχρονο σχεδιασμό, ενώ έχουν την αίσθηση ότι είναι στο σπίτι τους (ACCOR).


Voco

Voco, αυτό το νέο brand θέλει να αναμίξει τα ατού ενός μεγάλου ομίλου με τον οικείο χαρακτήρα των Boutique-Hotel τονίζοντας μια οικολογική υπεύθυνη προσέγγιση. Αυτό περιλαμβάνει κρεβάτι από 100% ανακυκλωμένα υλικά, ντους με αερισμούς για τη χρήση λιγότερου νερού, τα μίνι προϊόντα περιποίησης αντικαθίστανται από χύμα προϊόντα σε μεγάλα δοχεία που παράγουν 80% λιγότερα απόβλητα (IHG).


You

Μια νέα ιδέα που στοχεύει στον επαναπροσδιορισμό των κωδίκων φιλοξενίας για να προσαρμοστεί στους νέους τρόπους μετακίνησης. Ένα συνδεδεμένο, ανοιχτό, υβριδικό και ευέλικτο μέρος. Εκτός από τους διαφορετικούς τύπους δωματίων, αυτή η πρώτη διεύθυνση διαθέτει επίσης μπαρ, κοινόχρηστη κουζίνα και κοινόχρηστους χώρους καθιστικού. Η μάρκα εξυπηρετεί επίσης τους επιχειρηματικούς πελάτες παρέχοντας χώρους συνεργασίας, αίθουσες συσκέψεων και "Τηλεφωνικές Θυρίδες" για εμπιστευτικές επιχειρηματικές συζητήσεις.

Οι επιχειρήσεις θα έχουν επίσης τη δυνατότητα να ιδιωτικοποιήσουν το "La Plage", το νευραλγικό κέντρο του ξενοδοχείου, τον κινηματογράφο, ή να κλείσουν την αίθουσα " Together ", η οποία μπορεί να φιλοξενήσει 8 έως 12 άτομα σε λειτουργία coliving. Ειδική ένδειξη: αυτό το νέο εμπορικό σήμα έχει στήσει μια σειρά από ιδιαίτερα στοχευμένες προσφορές για ζευγάρια, οικογένειες, παρέες φίλων, επαγγελματίες ταξιδιώτες, μεγάλες διαμονές ή, αντιστρόφως, μια κράτηση κατά τη διάρκεια της ημέρας πολλαπλασιάζοντας εξατομικευμένες υπηρεσίες. Μικρή έκπληξη για τα παιδιά, το πρωινό είναι δωρεάν και στο μπαρ βρίσκουμε ιδιαίτερες τιμές για ομάδες έξι ή περισσότερων ατόμων ή μειωμένες τιμές για κρατήσεις εκ των προτέρων (SD2P).

6 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page